Fijn haar? Kies voor een van deze 6 haircuts

Wij weten als geen ander dat de frustraties flink kunnen oplopen als je fijn haar hebt en maar niet weet welke haarstijl het best bij jou past. Denk je eindelijk een coupe te hebben gevonden die je haar dikker laat lijken, blijkt dat achteraf niet zo te zijn. Wij kunnen je in deze blog een stukje verder helpen en je weer moed geven. Er zijn namelijk meer opties om uit te kiezen dan je misschien denkt! Scrol rustig verder en haal inspiratie uit de 6 haircuts die wij jou aanraden.

Medium length blunt cut

Deze no-fail haircut staat vrijwel iedereen goed. Met deze lengte kun je de punten van je haar botter laten knippen om het effect van dik haar na te bootsen. Cara Delevingne rockt deze haarstijl en wij zijn er verliefd op

Angled bob

Deze haircut geeft body aan je haar op een interessante en leuke manier. Door de voorste lokken van je haar wat langer te laten dan de achterste lokken, creëer je een speels effect. Laat de punten van je haar iets botter knippen dan gewoonlijk en je look is compleet.

Length with layers

Heb je fijn haar en zijn lange lokken echt jouw ding? Dan is deze haircut misschien wel iets voor jou. Door je haar wat langer te laten, ontstaat de illusie dat je dikker haar hebt dan je daadwerkelijk hebt. Laat het in lange lagen knippen om het nog meer textuur te geven.

Pixie cut

Omdat kort haar sterker is dan lang haar, kan een pixie cut echt iets voor jou zijn. Met deze bold haircut kun je veel volume geven aan je haar, zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Met een textuurspray kun je extra volume toevoegen aan je haar.

Bangs, bangs, bangs

Als je voor de nonchalante look wilt gaan, is het toevoegen van een pony een goed idee. Een pony kan meer vorm aan je gezicht geven, waardoor je haar automatisch minder dun lijkt. Je kunt de rest van je haar steil dragen of juist golvend voor een meer beachy vibe.

Classic lob

Niet te lang, niet te kort, maar precies goed. Vraag in de salon naar een lengte die net boven je schouders valt en je hebt de classic lob. Door weer voor de botte punten te gaan, lijkt het alsof je haar voller is.

 

Afspraak maken?

Heb je jouw oog laten vallen op een haircut? Maak dan een afspraak met een van onze haarstylisten bij jouw dichtstbijzijnde salon.

Previous
Previous

Salon B Colour make-over: Beige Blush

Next
Next

7 tips voor het stijlen van je pony